fredag 5 november 2010

Oskuldens tid är förbi.

Jag har just förlorat min "handla online från utländska sidor"-oskuld. Jag vet, jag är senare än typ alla andra. Men någon ska ju vara det också.

Vad jag köpte? Ja men smink så klart. Kläder passar inte. Skor är onödigt när jag inte vet vilken skostorlek jag kommer ha efter att ungen har kommit (fun fact för er oförlösta; man inte bara bajsar på sig under förlossningen - många får också större fötter efter de varit gravida). Nagellack är inte ett alternativ eftersom "stopp och väx" aldrig gjorde så att nagelbitaren slutade eller naglarna växte.

Smink kändes som det enda kvarvarande alternativet. Jag ska möta vintermörkret med pigga ögonskuggor och felfri hy. Eller i alla fall översminkad ful hy. Vad finns kvar annars att piffa upp sig med? Håret har jag gett upp för länge sen. Tokroliga strumpbyxor blir mest tokiga när de sitter på någon som come february kommer känna sig som en badtunna. Så, smink it is.

Tja, det var min fredagskväll det.

3 kommentarer:

terry sa...

Fattar PRECIS. Var helt besatt av att köpa (dyrt) smink någonstans i mitten av graviditeten. Jag ba *kommer till förlossningen skitfet med en kaftan av frotté men med världens dragqueen-sminkning*. Dock avtog sminkintresset efter ett tag. Ingen idé när man är gravid. Man är ful hur man än gör. Typ döda ögon, fet näsa och plufsiga läppar.
Har heller aldrig handlat från the outland.
Jo, henna en gång. Pröjsade 1000 spänn. Ingen henna :(.

ak sa...

Vad köpte du? Visa!

Ellen sa...

ak - du kanske får se det när det kommer? Orkar inte leta reda på allt igen nämligen. ;-)

Terry - ja, det är så kul när man inbillar sig att det går att sminka över den katastrof man är som gravid. TTyp som att kaptenen på Titanic bara "nämen täta den där läckan med lite silvertejp så är vi all good sen".