söndag 4 december 2011

"Varför står det så?"

Jag började med ett inlägg om hur dåligt jag mår eftersom jag tog ut mig på julmarknad med Emmy, men sen började Noa läsa över min axel och frågade "Varför står det så? Varför skriver du att jag har varit sjuk? Vem ska läsa att du och Emmy har köpt klubbor?".

Det är så spännande att se ett barn som lär sig läsa. Han läser på ALLT. Tvål, vägskyltar, textremsor - allt som har text är ett tillfälle för honom att öva och träna.

Mysigt och spännande. Men lite jobbigt med en liten unge som tittar över axeln och ska läsa, ifrågasätta och vill skriva själv. Så här kommer, istället för ett gnälligt inlägg från mig, en hälsning från Noa:

jag kan fiska

Så att eh. Med tanke på hur kasst jag har bloggat på sistone lär väl han snart ta över den här bloggen. Vet inte om det blir någon egentlig skillnad, varesig kvalitetsmässig eller innehållsmässig. Känns ju kul.

4 kommentarer:

presens sa...

Jag fattar inte. Varför mår du dåligt för att du gick på julmarknad med Emmy? Och varför fick inte Noa följa med?

Ellen sa...

Ha ha. För att jag har varit sjuk och fortfarande inte är helt pigg. Men Emmy behövde komma ut, så vi gav oss iväg på julmarknad. Nu är jag jättetrött.

Noa fick inte följa med för att han var sjuk igår och inatt.

Fler frågor? ;-)

Teresia sa...

Sluta raka ner på dig själv angående antal blogginlägg. Jag tycker att du uppdaterar alldeles utmärkt ofta :-). Jag är rädd för att du helt tappar sugen om du fortsätter tänka i de banorna och det vill jag inte.

Så sluta upp med det, ok :-).

Tack för en bra, läsvärd och rolig blogg!

Ellen sa...

Teresia - tack!

Men du vet, när det går flera dagar utan någon kommentar och jag känner att det enda jag gör är att gnälla eller att skriva om barnen, då känns det inte så kul.

Jag tycker ju om min blogg. Men ibland tycker jag inte om mig själv som bloggare. :-)