torsdag 5 december 2013

Retuschera vill vi allihopa, allihopa, jag med!

Ni som följer mig på twitter och insta vet att jag hittat en retuscheringsapp. Som tar bort rynkor, fixar vitare tänder och längre hår. Den är underbar. 

Problemet är ju att jag vill ju inte vara den patetiska människan som lägger upp retuscherade bilder på insta (det räcker med att vara den som använder filter väldigt ivrigt), men nu när jag vet hur bra det KAN se ut känns varje vanlig bild så glåmig och rynkig. 

Facetune heter appen. Den är underbar. 
Sen kan det ju vara så att man går all crazy och tar det liiite för långt också. Men inte skulle väl jag?

Naturlig skönhet är inget jag jobbar med. 

5 kommentarer:

Emma F sa...

Haha, vilken underbar app! Den ska jag skaffa, perfekt för uppdateringar måndag morgon klockan 07.15 för att upprätthålla bilden av mig som en Stepfordwife!

Johanna S sa...

Jag tycker att det är finare utan! Ser lite läskigt ut på den fixade sidan av bilden... :-/

Anonym sa...

Jag håller med Johanna S att det ser lite läskigt ut, främst på sista bilden. Jag säger inte att något är finare än det andra, men jag får lite samma känsla som för en modellbild i en tidning, där det nästan ser mer ut som en teckning än ett foto. Samtidigt som jag säkert skulle ääällska appen om jag provade. Men det tänker jag inte göra.

Ellen sa...

Men ja, sista bilden är ju hemsk. Det skrev jag ju också. Retusherat liiite för mycket. Men om man bara gör lite är det en väldigt trevlig app. :)

Anonym sa...

Är appen gratis?