torsdag 5 augusti 2010

*dammar av*

Jag vet inte riktigt om jag vet hur jag gör det här längre. Hello dramaqueen, en månad av icke-bloggande och helt plötsligt känner jag mig som ett litet lamm som fortfarande är sådär slemmigt och inte alls ullegull utan bara typ alien.

Men på riktigt så har jag vant mig av att tänka i bloggtankar. För det gör man ju, det gör i alla fall jag nu när jag äntligen har (hade? - å, detta osäkra uppmärksamhetsbehov) en blogg som folk faktiskt läser. Jag letade alltid bloggmaterial, formulerade inlägg kring roliga händelser. Nu kanske den här sommaren inte har varit fylld av roliga anekdoter heller, men ändock - jag har liksom tappat det där "åh, nu är jag inte alls närvarande i den här fina stunden för jag måste a) tänka på hur jag kan göra det till ett roligt blogginlägg och b) fundera ut vilka kort som blir roliga att lägga upp på facebook" som jag konstant levde i förut. Vilket säkert är sunt, men inte så produktivt.

Gud, den här sommaren har varit så jävla värdelös. 2010 har överhuvudtaget (ja, jag vill skriva ihop det) varit ett kasst år, jag skulle betala mycket för att veta att hösten blir bättre, men I don't see it happening om man säger så.

Nämen i alla fall då: Hej! Finns ni kvar? Hur har sommaren varit?

6 kommentarer:

Malinka sa...

Hallååååå!

Sommaren har varit upp och ner. (Inte uppochner som hänga i knävecken, alltså.)

Hej hösten!

Kerstin sa...

Äntligen är du tillbaka :-) Jag har tittat in då och då. Vi har haft en bra sommar men lyckats missa det fina vädret på landstället dit solen aldrig hittar...

Sofie sa...

Du är tillbaka! Yay!

Jonna sa...

Jag ger mig till känna. Minns inte hur jag hittade till din blogg mer än att det nog var en allmän bloggvandring. Roligt att du är tillbaks!

lisz sa...

tjoho! välkommen tillbaka.

presens sa...

Yay! Äntligen! Det är väl klart att hösten blir bättre, eller hur? Och sen blir våren ännu bättre.