tisdag 10 augusti 2010

Ha!

Bara för att jag faktiskt ser fram emot hösten i år och välkomnar den, verkar det som att folk vill trycka ner mig. 'Det är inte höst än.' they say. 'Det är fortfarande sommar!' Nu har jag dock bildbevis. Vad säger de nu då? Välkommen höst!

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

6 kommentarer:

Malinka sa...

De där är inte höstgula. De är torrgula.

:-p

Lena sa...

Hej Ellen!
En kompis tipsade mig om din blogg, hon tänkte att jag kanske skulle gilla den, (det gör jag:) ).
Läste om din morfar och ville bara säga att jag känner så med dig. Jag hade inte världens bästa morfar men däremot världens bästa farfar som dog när jag var 15, jag trodde seriöst inte att det kunde göra så ont.
Han dog knall och fall i en hjärtinfarkt så jag hann aldrig ta adjö. Jag säger inte att cancer är bättre men eftersom du vet att han förmodligen inte kommer klara sig så kan du passa på att säga allt som jag inte hann. Ett litet tips bara. Jag hoppas verkligen att han får vara med ett bra tag till utan att ha ont, Ellen.

Kram Lena

Ellen sa...

Malinka - de är höstgula och hör sen!

Ellen sa...

Lena - ja, det är ju att föredra (för oss) eftersom vi får ta kort, filma, prata och ta farväl. Det är jag medveten om. Samtidigt så får vi se någon vi älskar sakta dö framför våra ögon utan att kunna göra något åt det. Det är tveeggat minst sagt.

presens sa...

Yay! Snart är det höst! Jag känner hur suget efter nya pennor, block och suddgummin sätter in.

Lindslay sa...

Ha, jag som skrev igår att det var höst men fick snällt ta tillbaka det idag. Nu tar jag tillbaka att jag tog tillbaka det.