söndag 9 september 2012

För övrigt...

...så undrar jag hur i helvete det kan vara så omöjligt att göra ett par strumpbyxor som faktiskt HÅLLER?! Eftersom jag aldrig har byxor har jag strumpbyxor ca 9 månader om året och jag är trött på att de går sönder hela tiden. I våras köpte jag tre par på Lindex. Såna där lite dyrare, med mönster och allt. Alla har gått sönder. Det första gjorde det efter en vecka.

Varenda par strumpbyxor jag har i min låda har åtminstone ett litet hål någonstans. Vissa har maskor som har gått på magen och jag kör på devisen att om det inte syns så finns det inte. Jag måste köra på den devisen, för jag har inte råd att slänga strumpbyxor så fort de går sönder.

Kan inte någon bara lära sig att göra strumpbyxor som inte går sönder hela tiden? Vi har åkt till månen, jag känner inte att det är helt orimligt?!

Tack för ordet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

vi kan göra det redan, men eftersom att tillverkarna vill att vi ska köpa nya så gör de strumporna i dåligare kvalitet med flit. nej jag har inte foliehatten på, såg en dokumentär om detta för inte så länge sen. Detsamma gäller jeans, glödlampor osv.

Ellen sa...

Jo, jag har väl misstänkt ungefär detsamma. Och så säger man att "det bara är så", för inte fan reklamerar någon strumpbyxor?

Maggan sa...

Woolford?

Tjockalocka sa...

Wolford eller Oroblu.
Dyra men håller! Lovar. Har ett par jag köpte för typ fem år sen, fortf hela!

Anna sa...

Prova gärna Legnology's strumpbyxor. Vi värnar om miljön och gör strumpbyxor av kvalité, just för att vi inte ska behöva slänga och köpa nytt så ofta. :)
Besök gärna vår hemsida och läs mer.