fredag 26 oktober 2012

Barns dag.

Så är det dags igen då. Barns dag går av stapeln imorgon (lite uppskjutet i år av olika anledningar) och barnen är överlyckliga. Vi föräldrar är lite mindre överlyckliga, särskilt eftersom vi i princip glömt bort vad som ingår i denna påhittade högtid.

Efter en snabb sökning i min blogg inser jag att de tydligen ska få en liten present, åka till något kul ställe (100 spänn på att det blir badhuset), fika och så få välja kvällsmat. Jaha. Bara att fundera på vad en "liten present" kan vara då, och när vi ska äta moussakan vi egentligen skulle ha ätit imorgon.

Åka till badhuset är så himla vanskligt sedan Majken kom. Med två stora barn som kan simma hjälpligt är det ju svinkul att åka dit. Med en galen bebis på 1.5 år som bara MÅSTE få sin vilja igenom? Inte lika jättekul.

Ångrar lite att vi gick med på denna högtid från början. Men nu är ju mitt motto en gång för alla "kan man fira, ska man fira", så jag får ju skylla mig själv.

Pilutta mig och allt sånt.


3 kommentarer:

Tahira Faye sa...

Haha, men vad gulligt!

Lotta sa...

Låter som ett bra motto! =)

Hoppas ni får en jättemysig dag, galen liten bebis till trots =)

Johanna S sa...

Alltid härligt att fira. Vi brukar fira Darwin-day den 12 februari. I år skickade vi även ut kort till familjen & vänner (likt julkort) för att uppmärksamma andra på denna högtid. Vi hade presentöppning, god mat och pratade lättsamt om evolution och släktskap med dottern. Ska nog lägga till badhuset nästa år :-)