söndag 14 oktober 2012

Helgen som gick. Gått? Går? Är!

Jag är dålig på att blogga på helgerna. Det finns liksom ingen tid. I fredags kanske jag kude haft tid, men då var jag upptagen med att försöka färga utväxten igen (lyckades inte), laga mat och sedan spela foosball och dricka sprit.

Och igår hade jag väl teoretiskt tid. Men först gick jag med min mamma på stan och köpte ohemula mängder lördagsgodis. Och sedan lånade jag "Eld", fortsättningen på "Cirkeln" och så läste jag den. Den är ca 650 sidor lång, så det tog ett litet tag. Och så hade vi ju tv-serier att se på kvällen och barn att mata och leka med.

Så idag fortsatte jag läsa boken och så har vi FORTFARANDE barn att mata och leka med och nu sitter jag här med henna i håret för tredje gången och boken är utläst och jag tog mig tid till att blogga. Äntligen. Så blev det inget mer än en tråkig upprapning av allt jag gjort i helgen. Vilket antiklimax.

Annars kan jag berätta att jag tycker att Eld var bättre än Cirkeln och att jag fuskat och köpt hem pepparkakor fastän det bara är oktober. Men jullängtan tar över helt, så jag kan inte låta bli.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Bra bloggat, Ellen!

Inga kommentarer: