torsdag 9 december 2010

Jag är inte den som är den.

Ska snart på julbord förresten. Och till nämnda julbord samt julafton köpte jag ju en Odd Molly-liknande (i alla fall enligt min amatörundersökning) klänning som är så olik mig att jag liksom studsar till när jag ser mig i spegeln. Ingen urringning! Ingen markerad midja! (Ingen midja alls för den delen). Söta broderier och volanger. Ja men ni hör ju, det är inte jag.

Men utbudet är som sagt rätt så litet när man är på smällen, och eftersom jag inte gillade att se ut som en stoppad korv så blev det en sån här lösning. Men allt det här har jag ju sagt redan. Mycket babbel bara för att visa en bild.

(Jag tycker att det är mycket skickligt av mig att ha matchat kinderna med tapeten bakom. Det är väl sånt modebloggare sysslar med?)

3 kommentarer:

Siri sa...

Jag tycker att den är jättefin och passar dig.

Sofie sa...

Söt klänning! På ett bra sätt alltså, inte som i prinsessfluff. Hoppas julbordet var sweet med mycket god mat.

Jag beställde mina första mammakläder idag! Eeek! Är i v 13+0 och behöver ännu inte större leggings och strumpbyxor, men känner att det börjar närma sig och bättre att ha det fixat i tid än att panik-vakna en morgon av att inte ha några nederdelar att ta på sig. Det kanske funkar för Kalle Anka, men jag skulle känna mig aningen obekväm med situationen.

Veronica sa...

Fin :-)