tisdag 7 december 2010

Saker jag alltid har velat kunna göra...

1. Locka håret till filmstjärnesvall
2. Sminka mig så att jag ser naturligt snygg, men inte sminkad, ut.

Uppenbarligen har jag jävligt långt kvar när det gäller båda sakerna.Egentligen är det märkligt med såna småsaker som ändå får en sån hög placering på "vill kunna göra"-listan. Jag menar, jag vill väl egentligen skriva en bok hellre än få till de perfekta lockarna - men det är ju inte sådär jätteofta jag sitter och googlar instruktioner på att skriva en bok. Kan ju i och för sig också bero på att det känns rätt självklart hur man gör.

Men visst är det märkligt ändå? Energin man kan lägga på de minsta små sakerna. Tänk om man lade samma mängd energi på ett stort projekt? Sen må det vara bokskrivande, viktnedgång eller det största lapptäcket known to man. Istället för tja... den perfekta ögonbrynsformen, den godaste pannacottan eller naturlig sminkning.

Kan inte någon av er berätta av något sånt där totalt onödigt mål ni har? Så att jag inte är ensam om att lägga för mycket tid på att drömma om larviga saker som filmstjärnelockar.

4 kommentarer:

ak sa...

Oh jo. Vill finna + lära mig att med perfektion applicera den för mig ultimata röda läppfärgen och så vill jag överlag bli bättre på att sminka mig, se DYRARE ut. Planerar att ta tag i det till det nya året, alltså jag har en PLANERING (om än lös).

Ett mål jag haft och nått är att lära mig gå i hyggliga klackar och det en hel arbetsdag. Jaja alla har vi våra personliga Everests. Men lapptäcke tycker jag är ganska onödigt, det hade jag typ hopbuntat med läppstiftet?

PS gud vilken vacker bild, du kan kryssa åtminstone nr 2 på listan DS (OBS seriöst)

Ellen sa...

Åh ja! Rött läppstift, att kunna ha det utan att känna mig som en hora eller galen kattkvinna. Det är också ett av mina mål!

Grattis till att kunna ha klackar. Jag bodde i högklackat förut, kunde springa i det och allt. Sen fick jag barn och blev praktisk.

Det ska vara ett av mina nyårslöften. Att bli mer snygg, mindre praktisk. Fast kanske först nästa år, jag tror inte det går så bra ihop med ny bebis och allt sånt.

(Och ha ha, seriöst? Min man satt och garvade åt varenda bild, jag med. Den här var den enda som ens gick att visa på nätet, men tja... jag har en lång väg kvar!)

terry sa...

Fattar verkligen inte varför du skulle vilja kombinera dessa två dock. Lockat hår kräver ju mycket smink.

Iallafall, läppennan "Russia" från make up store som grund och läppstiftet "Ruby Woo" från MAC ger hållbart knallrött med sammetslook. Som en filmstjärna från 40-talet. Men man (eller, jag) måste ha pennan annars är det skitsvårt att applicera för det är matt.
Mitt mål i livet är att bli smal. Också rätt tragiskt.

Ellen sa...

Terry - näe, egentligen vill jag ju inte kombinera de två sakerna. Nu bara blev det så idag.

Smal ja. The never ending project.