onsdag 15 december 2010

Som spindeln i nätet

Det är en konstig upplevelse att försöka ordna julen såhär pass handikappad. Jag skriver listor och jag skickar ut folk på stan för att köpa saker, men själv är jag tydligt begränsad i vad jag kan göra. Så jag letar recept vid datorn, jag skriver inköpslistor vid datorn, jag ligger vaken i sängen och tänker på hur vi ska fixa allt. Men det faktiska utförandet, inköpandet, det får någon annan stå för.

Tack och lov för internet dock. Och tack och lov för att jag inte är ensamstående. Fast å andra sidan hade jag ju inte varit handikappad pga graviditet om jag varit ensamstående, så tja...

Nu ska jag surfa efter nätjulklappar. Det blir ju faktiskt lite tråkigt ifall jag måste skicka ut maken för att köpa sina egna julklappar. Någonstans går ändå gränsen.

Annars rullar det på som det ska tycker jag. Snart ska vi göra maraboufudge, sen i helgen blir det inköp av de sista julklapparna, knäck och kola. Så är det bara paketinslagning, julgransinköp, matinhandling och julpyntande och städning kvar. Bara lite drygt en vecka kvar nu. Det närmar sig, minst sagt!

Inga kommentarer: