fredag 3 december 2010

Man måste ju prova något nytt!

Idag har jag gjort något som är otroligt olikt mig. Nej, jag har inte storstädat huset. Det gör jag faktiskt ibland, tro det eller ej. Jag har inte heller byggt en stor matplats för vinterns hungriga fåglar. Det vore faktiskt rätt olikt mig dock.

Det jag har gjort är att jag har köpt en klänning. Det i sig är väl något av det vanligaste jag köper (fast enligt treåringen så lägger jag mina pengar på mjölk och böcker), men den här är inte en vanlig klänning. Det är en sån där som är otäckt lik en tunika. Klänningen är också otäckt lik något från Odd Molly (var tvungen att dubbelkolla på deras hemsida, jag äger inget plagg därifrån) med rysch och pysch och broderier.

Varför jag har gjort det? Tja, något måste man ju klä sig i nu i juletider. Och eftersom makens chef igår hörde mig skrika på maken i telefon, så tänkte jag att något ljuvt och vänt väl passar bra när vi ska på julbord tillsammans på torsdag. (Ja, inte bara jag och makens chef då. Det vore ju lite märkligt.) Dessutom så ser jag rätt så smal och nätt ut i den här kreationen. Min vanliga devis är väl ungefär "ju tightare, desto bättre", men med en stor mage och tillhörande extrafett känner jag mig inte riktigt bekväm i det.

Således: odd molly-liknande klänning som får mig att se vän, ljuv och någorlunda smal ut införskaffades idag. Det ni!

Nu ska jag bara se till att färga utväxten en gång till. Jag tror inte att någon klänning i världen kan väga upp för det gula barr jag har på huvudet just nu.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Foto?

Ellen sa...

Kommer till jul. Jag vägrar föreviga det här gula håret på bild. Och bara klänningen känns lite muppig att fota. /Kommer aldrig bli en modebloggare.

Veronica sa...

Vart köpte du klänningen? Lät fin.

Ellen sa...

KappAhl! De har någon sån där folklore-drive just nu. :-)