onsdag 16 november 2011

Inatt jag drömde..

... att jag skulle ligga med någon ny för första gången. Tydligen var jag singel, och hade träffat någon ny. I drömmen tillbringade jag flera timmar med att leta efter kläder jag kunde ha på mig under själva akten, för jag kunde ju inte visa mig naken*. Till slut landade jag på att ha en korsett av något slag och så skulle jag bara hitta en som inte fick mig att se ut som en avdankad statist från Moulin Rouge.

Men! Världens bästa vändning kom. För helt plötsligt visade det sig att det var Tig från Sons of Anarchy jag skulle ligga med och med tanke på att han ligger med både män, kvinnor, barn, lik och djur kändes det helt okej att slänga paltorna inför honom. Inte ens jag är väl värre än ett lik, kan man tänka.

Någonstans i det här vaknade två barn och ville sova i vår säng och sen blev det inte fler drömmar under natten. Lika bra det, kan jag känna.

Så vad skulle Freud säga om det här då? Tja, ett uppenbart pianistavund såklart.


* (Herregud, det är en sån extremt liten risk att jag ska vara otrogen efter att ha klämt ut tre ungar på nära fem kilo var. Sån jävla trohetsförsäkring att det finns inte. Ifall inte det vanliga med kärlek, tillit och sånt hade räckt alltså.)

3 kommentarer:

Vero sa...

Hahaha, tack för att du fick mig att le här på morgonkvisten.

leos mamma sa...

jag är rätt säker på att vi inte läst nåt om pianistavund i kurslitten, men upplys mig gärna!

;)

Ellen sa...

leos mamma - det är från serien "New girl" där Zooey Deschanel inte kan säga penis. :-)