tisdag 15 november 2011

WTF?

I går kväll gick jag och lade mig klockan 22. Jag somnade kanske 22.30. Jag vaknade av Majken klockan 06.00 exakt. Det borde ju, med all rimlighet, innebära att jag är pigg och utvilad idag.

Ha! Trippelha! (Det bevärdigas inte ens med ett dubbelha). DET ÄR JAG INTE! Jag har grus i ögonen och huvudvärk och vill helst sova kanske 10 timmar till. Minst!

Någonstans känns det som att det har blivit fel på vägen. Ska inte den längsta sammanhängande sömnen på åtta månader göra underverk med mig? Inte kaos?

(Ifall någon nu läser det här och inbillar sig att ungen sov hela natten så har ni fel. Men det var inte min natt. Maken däremot gick och lade sig klockan 21, vaknade för att mata Majken klockan 02 och gick sen upp klockan 07. Och HAN är pigg minsann!)


5 kommentarer:

Anonym sa...

Du sov för mycket och för tungt!

Vero sa...

Jag sov hela gårdagen och till kl 11 idag... Är helt död idag och skulle kunna sova lite till vilket jag säkert kommer att göra. Men jag har förvisso nåt skräp i kroppen också.

Oskar sa...

Så brukar jag få varje helg. Det är precis som att vara bakfull men utan det roliga :(

Jenny i Malmö sa...

Om du inte sovit ordentligt på åtta månader blir du inte utsövd på en natt. Min BM sa till mig att all den sömn man varit utan vill kroppen förr eller senare ha tillbaka. Nu gav du ju den ett litet smakprov, klart att den vill ha mer! ;)
Hoppas att du får fler bra nätter så att du kommer i kapp!

Ellen sa...

Sova mer känns som en bra lösning. Vi måste byta säng också, den vi har är trasig och jag får ont i hela kroppen av den. Suck.