tisdag 15 november 2011

Pepp!

Jag var trött och hade ont i huvudet och var på dåligt humör i eftermiddags när jag åkte på ett affärsmingel via Almi. Två och en halv timme senare gick jag därifrån glad, fylld av energi och superpepp inför morgondagen.

Ibland kan det vara så otroligt skönt att få lufta sina farhågor, problem och funderingar med andra i samma sits eller med liknande erfarenhet.Att kunna bolla med andra som kanske kan erbjuda en ny syn på det hela.

Kvällens största behållning var nog ändå att jag fick tillbaka tron på mig själv. Det är så lätt för mig att sitta på mitt kontor och trycka ner mig själv. Det här kommer aldrig gå. Du är värdelös. Du är inte tillräckligt bra. (Vilken otrevlig kollega jag är va? Vilken tur att jag har en så bra musiksmak.)

Men när jag ikväll hörde mig själv prata, komma med idéer och synvinklar och erbjuda kunskap, då insåg jag att jag är ju bra. Det vet jag ju, men det är enkelt att glömma bort. Alltså, ursäkta för det äckliga Mia Törnblom-inlägget, men jag fick en liten aha-upplevelse ikväll.

Jag är sjukt bra på det jag gör helt enkelt.

Inga kommentarer: