torsdag 17 november 2011

KUKEN rent ut sagt.

I morse vaknade jag med huvudvärk, igen! Det borde ju inte ha förvånat mig eftersom jag har vaknat med huvudvärk i över en vecka nu. Diklofenak hjälper några timmar, sen är den igång igen. Sedan fick jag i alla fall grundlig massage med tigerbalsam av maken och sedan dess har hela min högra sida gjort ondare än huvudet. Vilket kanske är bra på ett sätt, men jag känner mig till hälften som en staty. Ungefär så rörlig är jag. Så man kan säga att dagen inte började så bra.

Men sen hörrni. Sen blev den sämre ändå. Sen blev den, tja, kukdålig. För nyss när jag var på toaletten så gled min nya, vita, fina iphone ur min ficka och plumsade rakt ner i toaletten. Jorå.

Så nu ligger den på torkning och lär väl aldrig gå att starta igen och vi har inte precis utrymme för någon tusenlapp i självrisk för tillfället om man säger så. Dessutom passar inte mitt sim-kort i någon annan telefon, så nu får jag vidarekoppla alla mina telefonsamtal så att de kommer till hemtelefonen istället.

Vissa dagar borde man inte ha gått upp ur sängen. Tyvärr flyger inte stekta sparvar in i munnen och allt sånt, så det känns som att man måste det ändå.

Gaaah.

5 kommentarer:

JsN sa...

Du tar väl mer tablett när första börjar sluta hjälpa? Provat annat? Själv tycker jag treo är bäst mot huvudvärk. Ännu bättre kombinerat med vätskeersättning... För även vid spänningshuvudvärk verkar minsta lilla uttorkning eller saltobalans vara framkallande för mig.

Funderat på bettskena? Lite insnöad just nu eftersom jag håller på att prova in en ny, men för mig är det lösningen

Ellen sa...

Ja, jag överdoserar nog tabletterna till och med. Treo har jag inte provat, jag tycker det är så svårt att få i mig det. Men jag får väl helt enkelt försöka. Vätskeersättning är ju också ett tips. Bettskena tror jag inte behövs, för jag spänner inte käkarna eller så, utan det är nog axlar och skuldror som är bovarna i dramat.

Tack för tipsen!

Anna sa...

Är det på tillåtet att säga att man är glad att man inte var du denna helvetesdag? :-)
Hoppas dagen idag blir bättre!!!!

Anna 2 sa...

Såg att någon mer Anna skriver kommentarer så jag som skrev ovan får väl börja kalla mig Anna2 :-) eller nåt.

JsN sa...

Var inte så säker på att inte käkarna är involverade...

Om du spänner dig när du sover, prova kuddförändring