onsdag 29 december 2010

Å ena sidan, å sjunde sidan.

Jag, precis som så många andra, fick hem HM-katalogen häromdagen. Snacka om ett happy moment när jag insåg att jag om en sisådär 8-12 veckor faktiskt har fått ut ungen och därmed kan återgå till normala kläder.

Men sen kom jag på vilket enormt dilemma jag befinner mig i. Jag vill beställa kläderna jag vill ha nu, för annars tar de slut. Så enkelt är det, saker jag gillar tar alltid slut. Så jag vill beställa dem nu.

Å ena sidan är det ju väldigt korkat att beställa kläder när jag inte vet vilken storlek jag kommer ha efter förlossningen. Å andra sidan kan jag ju bara beställa någon storlek större än min vanliga storlek, så borde det lösa sig. Å tredje sidan kanske det ändå är för litet. Å fjärde sidan får jag då en motivation till att gå jävligt många och raska promenader. Å femte sidan kanske jag - trots promenaderna - ändå inte kommer i de nya kläderna. Å sjätte sidan kanske jag kan spara dem till nästa år då. Å sjunde sidan kanske jag har gått ner i vikt tillräckligt för att de ska ha blivit för stora till nästa säsong. Å åttonde sidan vore det ju bara bra och då kanske jag kan ta att jag inte hunnit använda kläderna.

Å nionde sidan... har jag tappat bort mig lite nu. Beställa kläder och chansa på att jag kommer i dem inom en någorlunda snar tid efter att barnet har kommit? Ja, vi kör på det.

9 kommentarer:

terry sa...

Ameh, beställ å chansa såklart. Alla vet ju att för små kläder motiverar till viktnedgång.
Och hm, det är ju inte dior eller chanel eller nåt annat dyrt.
Hur mycket har du gått upp? Jag är besatt av vad folk går upp när de är preggo. Jag gick upp 26 kg. M;en jag har bara tre kvar så jag kan köpa dina kläder om du inte kommer i dem efter du har fött.
Hahahaaaaa.

Ellen sa...

Näe men eller hur. Det är ju inte svindyra kläder vi pratar om, utan HM-trasor.

Och du kan ju glömma att jag är sådär cool och avslappnad att jag skriver ut vad jag gått upp såhär online. Men det är inte 26 kilo i alla fall, å andra sidan har jag 10 veckor kvar så allt kan ju hända.

Terry sa...

Jag begär inte att du ska skriva vad du väger. Bara hur mkt
du har gått upp.
Btw, jag har fattat det som att du funderar på att inte amma. Jag måste då bara säga att jag ammade Rut typ två veckor sen gick vi över till flaska och herregud! det var typ det bästa ever. I love flaskmatning. Rekommenderar det till alla. Amma är för de som verkligen vill och tycker det är supermysigt (alt tror att det gör de till bättre mammor/ej klarar av att inte vara oumbärliga). Flaska ftw!

Ellen sa...

Precis, tänker inte amma. Har ingen lust att bada i mjölk varje natt och få gå omkring med en bh i storlek K. Känns sjukt skönt med det beslutet faktiskt. :-)

ak sa...

Jag är ofrivilligt dragen till den glassrosa jumpsuiten på s. 15 men skulle man använda? Ska nog fega och ta shortsen på 38 istället. Vilka är dina favoriter?

Ellen sa...

ak - klänningar och skor. Främst klänningar. Den lilatantiga med det rosa skärpet och den blå skjortklänningen framför allt.

ak sa...

Ah, prickiga? Fin. Kan man få fråga smakråd på kappan s. 89?

Ellen sa...

Nej, ty katalogen är nu på ovisst ställe. Däremot tycker jag att du ska köra på den rosa byxdressen, och sedan blogga outfitsbilder med den på!

ak sa...

"Lova att inte skratta" he he?