måndag 2 april 2012

Kräks lite i munnen.

Eftersom det är påsk ska vi påskpyssla. Och marsipankycklingar låter ju pyssligt, eller hur?

Well, jag köpte gul marsipan. Well, den råkar ha banansmak.

Som att marsipan i sig inte är äckligt nog, de måste slänga i artificiell banansmak också. Mums! Jag är en så jävla bra mamma som ens köper hem sån vidrigt. Allt för barnen och så vidare.

Och snön som har kommit vill jag skjuta bort. Dessutom vill jag ta en tupplur. Jag är inte helt fokuserad här känner jag, men vi kan väl helt enkelt konstatera att bananmarsipan låter sjukt äckligt? Bra.

4 kommentarer:

Lovika sa...

Har smakat bananmarsipan. Det vill jag inte göra igen! men den hade en vackert kycklinggul färg :-)

Tjockalocka sa...

Var hittade du den?
Jag har bara sett smaksatt marsipan på nätet på speciella tårtdekorations-sajter... typ om man bakar en choklad- och banantårta så kanske det kan vara piffigt/gott (?!) att täcka den med bananmarsipan. Eller inte.

Haha. Själv har jag 2,5 kg vanlig gul marsipan för att göra en enda stackars påsktårta i påsk, om jag inte kräks av andra anledningar.

Ellen sa...

Det här var sån där liten från odense tror jag. Ica Maxi. :-) Tänkt för dekoration, inte täckning.

Nästa gång du ska göra tårta, kör på sugarpaste istället. Mycket godare i min mening. Fast jag gillar ju iofs inte marsipan.

Tjockalocka sa...

Jag har köpt SP också, men personligen gillar ju jag marsipan (älskar faktiskt).