söndag 11 oktober 2009

kvalité

Hur tänkte de här? Jag bara undrar. Annons i tidningen kupé på tåget. Jag vet inte, men att den mannen har en dotter känns väldigt otroligt. Fast å andra sidan finns det ju böjelser åt lite olika håll, någon har säkert en grej för vuxna män i blå tights.

11 kommentarer:

Unknown sa...

Har du åkt skidor någon gång?

Ellen sa...

Den kommentaren föranleder mig att tro att du någon gång har iklätt dig liknande kläder? Tur att jag inte visste det tidigare. :-D

Det är inte så mycket tightsen som färgen, mustaschen, minen och kroppsspråket. Hell, hade Alexander Skarsgård (eller möjligtvis Sean Penn men aldrig i livet Christian Bale) iklätt sig de kläderna hade det kanske sett hett ut.

ak sa...

Jag älskar en spexig man i tight benbeklädnad. Du har kränkt mig.

Ellen sa...

ak - du vill ligga med en man som sysslar med scoutverksamhet. Du är ett lost cause!

Unknown sa...

ak - När ska vi ses?

Ellen sa...

Carl - sen när är du spexig? :-D

Unknown sa...

Oj! Jag läste SEXIG! Typiskt.

Ellen sa...

Jag är fortfarande lite frågande till var du kommer in i bilden, Carl.

Unknown sa...

Det gör dig ju bara dum. Du vet mycket väl att jag är osedvanligt sexig. Inte alltid bara ett segel på det hav vi kallar livet, utan även ett ankare. Min skönhet är både en välsignelse OCH en förbannelse, men detta har jag lärt mig och leva med.

Ellen sa...

Och om du nån gång vill lämna segelbåten, kan du alltid ta ditt uppblåsta ego till ballong, och sen flyga ut i stora vida världen. ;-)

Sen börjar det bli lite pinsamt, den här besattheten av mig. Du kommenterar sent på kvällen såväl som tidigt på morgonen. Jag förstår att jag är svår att slita sig ifrån, men du måste ju åtminstone FÖRSÖKA!

Unknown sa...

Jag skall härmed sluta kommentera, och sluta ögna igenom din blogg! Jag lovar!