måndag 19 oktober 2009

Saker jag stör mig på

1. Att jag har så fula händer. Till och med när jag gör en ful gest ser de runda, barnsliga och trista ut. Aldrig någonsin att nån skulle titta på mina händer och genast få en flashback till någon slags harlequinroman där hjältinnans händer var finlemmade, vackra och bleka som ljuva liljor.

2. Att jag fortfarande inte har fått svar på vem "anonym" är som kommenterade att hen länge har undrat när vi ska skaffa vårt tredje barn. Det är inte det att jag är nyfiken. Utan mest det att om någon funderar över vår familjesituation så vill jag veta att:

a) det inte är någon som lägger ett alldeles för stort intresse i våra aktiviteter in the sack, om man säger så (det är ju trots allt det som föranleder barn).

b) att det inte är psykomorsan från familjeliv som hotar att socanmäla mig för att jag gjorde en anmälan på henne.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du får svar på vem "anonym" är. Jag har ju skojat med dig irl om när den tredje kommer utifrån att ni grejar det så bra med att ha två barn och ni har sån skön avslappnad stil och är ett par jag kan se framför mig greja tre barn också galant. Tror att andra (som känner er) som kommit med samma kommentar är av samma åsikt och därför frågar er om trean. :-) Kram/ Veronica

Ellen sa...

Men gud, tack. Jag får helt enkelt sluta umgås med er under trotsperioder, för att bibehålla denna uppfattning ni har. ;-)

Anonym sa...

Haha, nejje, det är så himla skönt att se att även andra (inklusive superföräldrarna ;-) tampas med mindre roliga utvecklingsperioder hos barnen så det hoppas jag du inte gör. :-) /Veronica