måndag 26 oktober 2009

Worst morning ever

Morgon. Detta helvetiska tillstånd. Jag hatar hatar hatar att behöva gå upp. Varje morgon funderar jag på om jag inte är sjuk i alla fall. Om jag inte kunde säga upp mig och börja studera igen. Om jag verkligen måste ha ett jobb, är inte hemmafru också en karriär? Till sist fick jag ge med mig och kravla mig ur den sköna sängen den här morgonen också.

Sen när jag väl hade släpat mig upp, var det dags för projektet "hitta rena kläder i det flyttkaos vi lever i, finns det en kjol någonstans och i vilken sopsäck ligger det en ren tröja?". När jag var färdig med det satte jag mig i min lilla bil och körde mot jobbet. Ja, efter det obligatoriska sminket förstås, jag skulle inte vilja att alla på jobbet skriker "attack of the zombies" när jag kommer in.

Så sitter jag och puttrar i min lilla bil. Vad fint det är med hästar, tänker jag. Vad mysigt det är med landsbygden, tänker jag. Vad härligt det är med fyrverkerier, tänker jag. Tills jag inser att det är ju inga fyrverkerier, det är mitt avgasrör som släpar i marken. 10 sekunder senare brakar det till, och det visar sig att en ljuddämpare har ramlat av. Nåja, inte läge att deppa ihop. Så jag slänger in ljuddämparen i bagaget och kör vidare.

Väl framme på jobbet noterade jag att det var väldigt tomt på parkeringen. Kunde det möjligtvis vara så att makens mobil som jag för tillfället har lånat, inte hade ställt om till vintertid? Så att klockan egentligen var sju och inte åtta som den sa? Vad tror ni?

Visst var det så.

Så nu sitter jag är och är lagom bitter. Och uppenbarligen tempusförvirrad (se text ovan liksom). Men det värsta var ändå inte att ha satt alarm på klockan fem, att bilen har blivit kaputt, eller ens att det låg ett mail med en förjävla trist arbetsuppgift i inkorgen i morse.

Nej det värsta är att jag hörde Darins version av "Viva la vida" på radion på vägen hit.
Snacka om att det har förstört min morgon. NÄR ska alla slemmiga idoltöntar GE FAN I ATT FÖRSTÖRA BRA LÅTAR???

Hur har din morgon varit?

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Det finns de som gör låtarna bättre också. Jag tycker "Bed of Roses" är bättre i Erik-version än i Bon Jovi! :-)

Unknown sa...

Viva la vida? Coldplay är det största skitbandet i modern tid, ja ett nytt U2 som ska agera världssamvete. DET tycker du är bra?

Darin vs Coldplay?

Svårt att se skillnaden på graderna i detta helvete.