onsdag 28 oktober 2009

Living the fairytale!

1) "Det var en gång ett förälskat par som letade ny bostad. De sökte över land och rike, men fann ingenting. Efter många nitar och fuktskadade källare hittade de till sist ett hus. De flyttade in och levde sedan lyckliga i alla sina dagar."

2) "Det var en gång ett förälskat par som letade ny bostad. De sökte över land och rike, men fann ingenting. Efter många nitar och fuktskadade källare hittade de till sist ett hus. De flyttade in och sen ramlade ljuddämparen av ena bilen. "Attsingen" tänkte de, "vi har ju lagt de sista pengarna på vårt fina slott" (buffert, buffert ropade bergatrollet då, men det ignorerar vi nu, ok?). "Men ja ja, vi klarar oss ändå. Vi har ju en bil till."

Dagarna gick och det unga vackra (jag berättar sagan, jag bestämmer!) paret fann en dag att även den andra bilen hade blivit förtrollad av en ond häxa som hette Oturia. Den startade helt enkelt inte. "Ack och ve" utbrast det unga paret. "Vad ska vi ta oss till? Vi måste ju ha en bil!". Bort flög den vackra maskroslampan från möbelriket som den unga kvinnan hade drömt om. Bort flög drömmar om nya gardiner, bort flög tankar på nytt grafikkort. Bort flög allting. Kvar i det lilla slottet fanns enbart en icke-fungerande bil."

Ta en vild gissning. Vilken av sagorna handlar om oss?

3 kommentarer:

Unknown sa...

Nytt grafikkort? Din osedvanligt rudimentära bloggskrift skulle kunna hamras in med hammare och sten på ett ati rage pro av 98-års modell.

Pelle sa...

Vem ville ha grafikkortet?

Unknown sa...

Oj! Call of duty modern warfare 2 släpps snart! Jag tar tillbaka vad jag skrev tidigare.