onsdag 17 mars 2010

Americas Next Top Model.

Gud vad jag är besatt av den serien. Säsong 14 har äntligen dragit igång och alla skrikande tjejer med den. Tyra är självcentrerad och snygg som vanlig och alla får makeovers och sitt hår avklippt. I love!

Någonstans under alla galet hysteriska skrik och plattityder finns en inblick i modellandet som är fascinerande. Den fulaste lilla ankungen blir pangsnygg på kort. Snyggaste tjejen i hela gruppen åker ut först av alla. Någon som började på topp utvecklas inte, medan den sämsta helt plötsligt går och vinner. Foton under vatten, uppe i luften, med levande djur, med andra modeller, på Cirque de Soleil.

Efter 13 hela säsonger har jag äntligen lärt mig att "smize" (smile with your eyes) men jag kommer nog aldrig bli fierce. Taskigt fall liksom. Nåja, jag har nog några säsonger till på mig att träna på.

(Ok, den där delen av inlägget var för de som kanske inte följer ANTM som vissa av oss andra gör. Men ni andra som sett varje säsong: finns det någon större skandal än att Naima vann över Kahlen i s4?)

Inga kommentarer: