torsdag 25 mars 2010

Jag tror inte det va?

Jag fyller år om exakt två veckor. Hurra för mig and all that, men det var inte önskelistebloggning som stod på schemat nu (det kommer längre fram) utan det här: har du någon gång tänkt att "åh, vad jag önskar mig en bh eller ett par trosor i födelsedagspresent från mina vänner!"? Inte? Inte jag heller faktiskt, men tydligen vore det en jättebra önskning tycker underklädesbutiken Change. Här är ett mail jag fick från dem:

"Kära Ellen
Jag kan se att du snart har födelsedag..
Du kanske redan nu funderar över vad du önskar dig i födelsedags present?
Om det är fantastiska underkläder eller härliga badkläder du önskar, då kan vi hjälpa dig – och de som tycker om dig. Du kan helt enkelt skicka din Önskelista från Change!
Är det romantisk eller en mer sensuell stil du föredrar? Push up eller fullkupa eller kanske något annan modell? Givetvis kan mottagaren av önskelistan se din storlek, för att överraska dig med underkläder eller bikini som sitter perfekt!
Bara klicka här och fyll i din önskelista och skicka den till alla dina vänner!
Vi önskar dig en härlig födelsedag!
Vänliga hälsningar
Personalen i din Change butik
Butikschef"

Först och främst: "du kanske redan nu funderar över vad du önskar dig..."? Jag fyller om två veckor, jag har haft önskelistan klar länge!

Men alltså allvarligt. Finns det någon som skulle kunna tänka sig att klicka för en bh i en obskyr storlek i ett "romantiskt" utseende, se till att man har noterat att det ska vara push up, för att sedan sända listan till alla sina vänner? Jag är skeptisk.

Sedan kan man ju också fråga sig hur stor överraskning det nu blir ifall mina vänner dyker upp med en bh som jag har beställt själv? Fast det är en mindre fråga, lite viktigare är denna: tror ni att det är ett krav att jag skickar med en sån här bild på mig själv? I såna fall är jag ännu mer skeptisk, jag gillar ju de få vänner jag har!

(Bild från mailet från change)