lördag 6 mars 2010

Är det en vanlig dag idag? Nej det är melodifestivalsdag!

Idag var jag på genrepet på Andra chansen. Ja just genrepet, till riktiga andra chansen fick vi inga biljetter. Fast lika glada för det var vi, tills vi förra veckan insåg att Pernilla Wahlgren skulle vara här. Vet ni vad det innebär? Jag har betalat för att höra henne sjunga. Nåja, förträngning pågår.

Alla hade ju nu inte chansen att vara i Örebro och gå på andra chansen (och vissa skiter fullständigt i det, men ni kan ju bara sluta läsa. Eller så kan ni fortsätta bara för att få se halvsuddiga bilder tagna med en mobiltelefon) så jag delar gärna med mig av min upplevelse.  

Here we go, håll i er: Måns och Christine var inte lika hysteriska som vanligt jag hoppas att de är lika lugna ikväll, Pauline och Alcazar var bäst men publiken gillade Orsa Spelmän bäst, what's up with that?, folk var dåliga på att klappa och hurra men ljusshowen var cool och jag undrar nu bara varför en kamera filmade oss sjukt länge, tur att det inte var tv-sänt! Bilder? Ja men visst.


    Här står Måns och sjunger, det syns inte så bra.
Men ni ser ju åtminstone hur fin ljusshowen var. 

  Men vad är det här för dålig bild? Så tänker ni kanske!
      Pernilla Wahlgren in action är det minsann, jag tänkte att
det vore bättre med dålig bildkvalitet? Jag vill ju inte utsätta era 
ögon för något skadligt. 


Roligast av allt var att de flesta kvinnliga artister inte var sminkade. Härligt uppfriskande att se dem i all sin schlagerprakt med glänsande pannor och synliga rynkor. Hotpants, maffiga frisyrer och inte ens lite puder i ansiktet. Nice!

1 kommentar:

Veronica sa...

Men du, dags att byta till bättre linser alt. glasögon? :P

Bra sammanfattat i övrigt, du fångade upplevelsen på pricken. Tack för kul sällskap, det gjorde att jag överlevde överdosen av vissa artister. :-)