söndag 25 april 2010

Dagens craving.

Gud vad jag vill åka till England och tågluffa längs med den södra kustlinjen. Bornemouth, Brighton, Portsmouth, Southampton. Jag vill dricka te på tåget, jag vill bada och äta fish and chips och vandra på pirar och åka pariserhjul. Inte bara dagens craving egentligen, mer långtgående än så.

Vem följer med?

6 kommentarer:

ak sa...

Ja tack.

Malinka sa...

Jag!

Men bara om jag får dricka te på stationerna också. Stationste är en särskild sort, som kräver mycket mjölk och socker. (Jag är non-lactarian vanligtvis.)

Stationste kan faktiskt återskapas någotsånär på Kungliga bibiotekets lunchrestaurang. Men det är inte riktigt lika bittert som originalet.

Emma sa...

Själv har jag akuta cravings efter södra Spanien, Sevilla närmare bestämt. Frukost på en bar: ljust rostat bröd med olivolja och honung, cafe con leche till det. Tapas på Bar Estrella på kvällen, bl a med friterade getostbollar och marmelad. Jag saknar dofterna, värmen, atomosfären. Till och med de ständigt flörtande spanska männen kan jag stå ut med, bara jag får allt det andra också.

Veronica sa...

Åh men ja. Jag åker gärna till Skottland också.

Nilla sa...

Jag!!!!!!!!!!!!!

Cecilia sa...

Efter att ha bott där ett tag och stått ut med väderleken avstår jag, men ha så roligt =P. Jag har fått min beskärda del av white-trashengelsmän och fuktigt väder... =)