torsdag 1 april 2010

April april!

I morse tänkte jag att det hade varit roligt om jag hade outat en graviditet här på bloggen, som ett aprilskämt då. Men sen kom jag på att det skulle ha öppnat upp för allehanda kommentarer som säger att "ja, men det syns ju på dig!" och eftersom mitt ego är så skört så skört så ville jag inte utsätta mig för det.

Sen tänkte jag att det kanske vore kul om jag låtsades att jag hade vunnit pengar. Men näe, det är ju inte ett dugg kul. Den dag jag vinner pengar (för det ska hända!) kommer jag inte outa det i bloggen heller, ni kommer märka det på att jag helt plötsligt bloggar från Hawaii några månader per år.

Jag har lyckats med ett aprilskämt i hela mitt liv. Jag var sju år och gick i första klass. Dagen innan första april hade jag köpt (möjligtvis så hade mamma köpt åt mig) såna där lakritskritor som ser ut som vanliga kritor. Sen smög jag in i klassrummet och bytte ut de vanliga kritorna mot dessa godiskritor. Det var ett aprilskämt som gjorde succé i en klass med nio sjuåringar. Jo, vi var bara nio stycken i min klass. Nio stycken, varav två hette Ellen. The joy.

Men idag då? Vad ska jag med er skämta aprillo om? Antagligen inget, eftersom jag nu har slängt bort de få uppslag jag hade.

Jag får vara nöjd med att ha lurat Noa att det stod en älg i trädgården. Lyckliga barn som har en så otroligt rolig mamma som sliter upp honom ur sängen när han sover, för att utsätta honom för ett mediokert aprilskämt. Han kan verkligen skatta sig lycklig den ungen!

4 kommentarer:

Maggan sa...

Jag ropade att det var fullt med gröna gubbar på gården, Adele blev jätterädd :-p

annan1 sa...

Å, det där krit-skämtet har jag också gjort! Lyckat, verkligen.

Siri sa...

Haha, Sofias pappa lurade oss med att det stod en älg i trädgården en gång. Upp kom vi fort men ingen älg fanns det...

Anonym sa...

Glad Påsk i allafall. Skit i vikten och njut helgen och allt godis. Bantar gör vi nästa vecka. :-)