onsdag 28 april 2010

"Man får faktiskt inte svära mamma!"

Nej men om man vaknar med huvudvärk och sen noterar ett kilo mer på badrumsvågen, sen får bensinstopp på väg till jobbet och sen inte får ordning på deklarationen trots att man försöker - kan man inte åtminstone få säga ett litet "faan helvetes jävla skit" då? Ett ynka "skitdag!"?

Men vafan, kan man tänka bort pollenallergi* så kan jag väl tänka bort huvudvärk och deklarationsbekymmer och bensinstopp också. Bara att koncentrera sig riktigt hårt, för tanken kan bota allt och får man cancer och dör så är det för att man inte ville leva tillräckligt mycket, blir man inte miljonär eller får sitt drömjobb så har man inte tänkt rätt och alla barn i Afrika som inte har någon mat borde kanske köpa "The Secret" så kommer de fatta att bara man tänker rätt så löser sig allt. Law of attraction serrni, snorungar!


*(Jodå, en kvinna i min närhet sa så igår. "Jag har slutat ta mina allergitabletter, det handlar ju faktiskt bara om hur man tänker ändå. Tänker jag att jag är frisk så kommer jag ju vara det!")

5 kommentarer:

leos mamma sa...

jamen, att jag inte kommit på det förut! jag ska genast börja tänka rätt istället för fel.

Kerstin sa...

Har nyligen hittat din blogg och är helt fast! Jag bara älskar dina inlägg, det är mitt i prick varenda gång :-)
Så nu ska jag tänka att jag inte ska behöva vara förkyld längre och att inte nyfödde sonen ska vakna sjuttioelva gånger för att äta inatt så kommer han nog inte göra det heller.

Ellen sa...

Kerstin - men tack så himla mycket. Vad glad jag blir! :-)

leos mamma - ja, nu när man vet hemligheten (hö hö) så kommer ju livet bli så himla enkelt!

Veronica sa...

Har DU läst the secret? Kors i taket.

Ellen sa...

Veronica - valda delar bara faktiskt. Jag tror att jag hade dött av ilska/upprördhet/skratt om jag hade läst klart allt.