torsdag 19 november 2009

Jag är ipren den intelligenta värktabletten, my ass!

Jag har inte bloggat idag. Däremot har jag varit på supertråkigt besök på annan gymnasieskola. Tell me, finns det något som säger att man alltid MÅSTE komma in på helt ovidkommande ämnen och prata för länge om dem så att man blir försenad med det man egentligen ska göra?

Jag har inte bloggat idag. Däremot har jag kört till det stora mässområdet för att vaccinera mig. Och såg att kön var så enormt lång att om ni tar och dubblar den längsta kö ni har sett - så räcker det ändå inte till. Så jag körde hemåt.

Jag har inte bloggat idag. Däremot har jag upplevt en helvetesfärd genom stan med en bil som helt plötsligt inte hade några bromsar som fungerade. Det var en upplevelse jag hade kunnat vara utan, och inkluderade bland annat "roliga" moment som "kör nästan in i bilen framför dig" och "glid ut över den heldragna linjen med tjutande däck, trots att du körde sakta och började bromsa långt innan rödljuset."

Jag har inte bloggat idag. Däremot har jag pinats av världens huvudvärk.
Ni vet, en sån som börjar bakom öronen. Som smyger sig fram runt hela huvudet. Som drar åt ett hjärnband (!) runt pannan. En sån huvudvärk som gör att man hör dåligt, och ser suddigt.
En sån huvudvärk som inte ger med sig med Alvedon. Eller ipren. Eller alvedon + ipren.

Jag har inte bloggat idag. Däremot har jag ägnat massor med tid till att tycka synd om mig själv.

Hur har din dag varit?

Inga kommentarer: