måndag 19 september 2011

Dagens pucko

Åh gud vilka jävla riksnötter det finns ibland. Som Leif Eriksson, som inte kunde få en tjej i Sverige eftersom han uppenbarligen är helt jävla pantad. Så han åkte till Thailand och köpte en fru istället. Och sen skryter han om det i tidningen?! 

Citat från artikeln:

"– ”Skaffa en thailändsk fru så får du det bra”, heter det. Det är ganska vanligt här. De är präktiga och tar hand om hemmet, duktiga på att laga mat och nöjer sig med ett ”vanligt” liv."


"– Det blev 15 000 kronor över från resbudgeten som jag gav till henne så att hon skulle kunna öppna en egen salong.


Tanken att hans dejt var ute efter hans pengar, säger Leif Eriksson, är inte något att hymla med. Är man 60 år gammal är det inte gratis att träffa någon som är 25 år yngre, menar han."
"Men hon ställer också krav, berättar Leif Eriksson. Ett är att han ska ha pengar åt henne och hennes föräldrar. Ett annat är att hon vill ha fler barn. I Thailand finns inget utbyggt pensionssystem, istället är det barnen som försörjer sina föräldrar när de blir gamla.
"
Hur det blir med den saken vill han skjuta på framtiden. Men Leif Eriksson är nöjd med hur allt utvecklat sig sedan han lade ut annonsen på dejtingsajten.
– Det har blivit precis som jag önskat. När jag blir pensionär vill jag inte bo kvar i Sverige och dö på ett ålderdomshem. I Thailand tar man hand om varandra. Det vet jag att min blivande fru kommer att göra för mig."
Det han har gjort är ju inte att skaffa sig en fru, han har ju köpt en hushållerska och en äldrevårdare. Hon i sin tur har sin framtid tryggad och behöver "bara" blunda och ligga med ett fult ärkemongo ibland och så massera hans fötter, komma med en drink på kvällen och allt sånt som femtiotalsfruar nu gör.
Man kan ju tycka att det är en bra uppgörelse för båda. Man kan ju tycka att det inte är så mycket värre än rut-avdrag, eller att anställa en hushållerska. Men för i helvete, kalla det inte för kärlek eller ett äktenskap. Vi är nämligen inte lika dumma som du, Leif.

Inga kommentarer: