tisdag 6 september 2011

Zzzz....

Livet med bebisar alltså. De är så sinnessjukt söta när de ALLTID är glada och goa och mulliga och underbara. Men det är med att de (Majken) inte sover sådär jättebra, det är inte okej. Jag är så satans trött!

Idag borde jag egentligen åka och köpa mig en klänning som jag ska ha på jobbmöten och andra mer seriösa tillfällen, men jag orkar inte. Jag orkar inte åka till ett köpcenter, strosa omkring och köpa mig en klänning. Orkar inte!

Det är sjukt på så många nivåer. Men jag är så förbannat sömnig och trött att jag knappt orkar borsta håret. Eller vaddå knappt, jag har inte borstat håret på några dagar. Orkar inte.

Dessutom är allt mitt smink slut och jag väntar på en rabattkod från stället jag beställer ifrån så att jag kan få fri frakt. (Tänker ekonomiskt, märker ni?). Inget smink = jag ser lika trött ut som jag känner mig = inte så jävla kul att se sig själv i spegeln i ett provrum. Inte för att det någonsin är kul om man ser ut som jag, men ändå.

Jag borde skriva någon intressant avslutning på det här inlägget så att det inte bara blir klag och gnäll, men alltså. Orkar inte!


1 kommentar:

Pelle sa...

Du borde ju nämna stället du brukar köpa från så kanske deras blogg kontrollerare reagerar och skickar gratis smink? =)