tisdag 20 september 2011

Tröttma, koma, zombie, jag.

Det här halvåret med kass sömn börjar ta ut sin rätt, särskilt nu när jag faktiskt ska försöka jobba på dagarna. Det är inte så att hon vaknar hela tiden, men två gånger per natt tar ut sin rätt till slut.

Man vet att det har blivit alldeles för lite sömn, när det mest lockande med den kommande resan till Rom är att få sova ostört i hotellsäng. Nej nu ljög jag; pizza, glass och sevärdheter lockar också. Italienare däremot, not so much. Tack och lov att jag är brunett nu, jag hade fan inte vågat åka till Rom annars. Sist jag var där var för några år sedan och då lovade jag mig själv att inte åka tillbaka. Men nu är jag som sagt brunhårig och vågar ge det en chans.

Men visst tänker jag sova där. Åh, jag tänker sova. Börjar på planet ner och sen är det en piggare Ellen som tänker återvända. Förhoppningsvis!

Herregud, jag har till och med problem att konstruera fullständiga meningar märker jag. I so need this trip!


1 kommentar:

Karolina sa...

Känner verkligen med dig, inatt hade jag fyra timmar och resten gick åt till en bebis som kröp runt, gnällde somnade om två minuter och sen började gnälla igen...ännu ett skäl att inte skaffa hund, om något år eller så så sover troligen både dina och mina barn lite mer "mänskligt", tänk då att ha skaffat en hund som vill ut och kissa klockan 5 (om det vill sig illa) VARJE dag HELA sitt 15-åriga hundliv....

...och trevlig resa förresten!