onsdag 3 augusti 2011

Bättre än förut.

Nina undrade ifall fransmännen skötte sig hemma hos oss. Och ja, det gjorde de. Till och med så pass att de lagade en dörr som inte gått att stänga helt förut. Vi tackade och tog emot när vi upptäckte det, så klart.

Det är lite speciellt att byta bostad. I två veckor har några andra sovit i våra sängar, badat i vårt badkar, lagat mat på vår spis, myst i våra soffor, hängt på vårt trädäck. Jag trodde, eller befarade, att det skulle kännas lite märkligt när vi kom hem.

Kanske var det för att vi var trötta, eller så är vi bara inte såna som bryr oss, men när vi väl dunsade i säng i lördags kväll var det inte alls några tankar på att främmande människor hade sovit där bara några dagar tidigare. Att lakanen var tvättade och bytta gjorde väl sitt till...

Vi är definitivt inte såna som i deckare direkt noterar att någon har varit hemma hos dem, även om inget saknas. Här har vi lånat ut vårt hem till fem okända fransoser i två veckor och kommer hem och allt är som vanligt. Men vad katten, bättre det.

Att byta bostad är ett ypperligt sätt att semestra på. Våga prova!

Inga kommentarer: