söndag 7 augusti 2011

Och så lite till om håret.

Mitt hår älskar balsammetoden. Det är lättborstat, inte lika torrt, mjukt, härligt.

MEN.

Om jag ska stå ut med det här musbruna håret måste jag få göra saker med det. Kladda i hårspray. Ha i lite volympulver. Fixa och dona. Och då fungerar det inte att tvätta med enbart balsam.

Så nu får det nog bli schampo ett tag igen. I alla fall tills jag vant mig vid att vara såhär tråkig.

7 kommentarer:

leos mamma sa...

funkar alldeles utmärkt. jag använder dust it eller vax men tvättar inte med något annat än vatten. skulle det behöva bli extra rent tvättar jag med bikarbonat.

en bonus med att inte tvätta ur produkterna med schampo varje dag (som jag var tvungen till när det begav sig ) är att när håret torkat igen så finns det kvar tillräckligt med dust it för att styla håret i minst tre dar i sträck!

JsN sa...

Jag tycker att gojset tar med sig skiten ur håret så det räcker längre att bara tvätta med vatten. (JAg tvättar håret med shampoo och balsam ca en gång i veckan, men sköljer ur det ordentligt med vatten varje dag)

Anonym sa...

det är mycket finare med din nuvarande hårfärg än den blonda!

Ellen sa...

leos mamma och JsN - ah, värt att prova då!

anonym - tack. Tror jag. ;-)

Anonym sa...

absolut, det var menat positivt :-)

Jag sa...

Ja, det finns ju MASSOR av stylingprodukter som är godkända för BM! Jag har dustit och nån spray, som åker fram vid festliga tillfällen. =) Och skulle man nån gång råka få i nåt icke godkänt jox, så är det bara att tvätta med sista-shampot igen en gång! =)

JsN sa...

Bara gojset är vattenlösligt så tvättas det ur med vatten!